Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova serija Arči o burnom životu holivudske legende Kerija Granta
Kanal Epic Drama vodi nas ovog maja na izvanredno životno putovanje holivudske ikone Kerija Granta
7. maj 2024.

Nova serija "Arči" o burnom životu holivudske legende Kerija Granta

Ovog maja gledaoci će moći da se zapute na zadivljujuće putovanje kroz život holivudske legende, Kerija Granta, u novoj biografskoj drami iz četiri dela pod nazivom Arči. Ova serija, koja je dobila mnoga priznanja, prikazuje pet faza svestranog života holivudske zvezde i biće premijerno prikazana na kanalu Epic Drama 8. maja u 21.00. Uz seriju Arči udubljujete se u fascinantnu priču o tome kako se dečak iz Bristola, Arči Lič, transformisao u uglađenog i legendarnog Kerija Granta. Serija se odvija u zlatno doba Holivuda i vodi gledaoce na uzbudljivu vožnju kroz Grantov burni život, od njegovog problematičnog detinjstva do vrtoglavog uspona do slave.

Sa 58 godina i nakon trećeg razvoda, Keri Grant, koga glumi nagrađivani britanski glumac Džejson Ajzaks, usamljen je u Los Anđelesu i razmišlja o svom životu. Dok se bori sa svojim ličnim demonima, gledaoci se vraćaju na teško odrastanje Arčija Liča u viktorijanskom Bristolu. Napušten od oca i naveden da pomisli da mu je majka umrla, mladi Arči nalazi utehu i svrhu u trupi Boba Pendera - akrobatama koji nastupaju na hipodromu u Bristolu.

Odlučan da uspe, Arči se sa trupom upućuje u Njujork, gde se zaljubljuje u energičnost Amerike i odbija da se vrati kući. Kasnije stiže i do Holivuda, gde mu se put ukršta sa filmskom ikonom Mej Vest. Nakon promene imena u Keri Grant, uzdiže se do vrhunca uspeha, samo da bi primio šokantne vesti koje otkrivaju njegovu prošlost i primoravaju ga da se suoči sa davno zakopanim istinama.

Serija takođe istražuje Grantove romantične veze, posebno njegov odnos sa mladom glumicom Dajan Kenon. Dok se Grant bori sa svojim problemom da se veže koji potiče iz njegovog burnog odrastanja, usponi i padovi njegovog ličnog života su u žiži javnosti, uključujući i njegov brak sa Dajan i dolazak na svet njihove ćerke Dženifer.

Uz sjajne nastupe i uzbudljivu priču, serija Arči nudi dirljiv i intiman portret jedne od najdugotrajnijih holivudskih legendi. Ne propustite premijeru serije Arči na kanalu Epic Drama 8. maja u 21.00.

Da biste saznali više o ovoj novoj seriji i kanalu Epic Drama, posetite www.epicdrama.rs

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala