Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Venom 3 u bioskopima dve nedelje ranije nego što se očekivalo
Treći film sa Tomom Hardijem zove se "Venom: Poslednji ples" i dolazi u oktobru
15. mart 2024.

"Venom 3" u bioskopima dve nedelje ranije nego što se očekivalo

Treći film iz franšize Venom konačno ima naslov i novi datum premijere, dve nedelje ranije nego što je planirano!

Venom 3 se sada zvanično zove Venom: Poslednji ples (Venom: The Last Dance) i stiže 25. oktobra ove godine umesto ranije najavljenog 8. novembra. Vest je stigla iz samog studija Soni, a iako se detalji radnje još čuvaju u tajnosti, znamo da se Tom Hardi vraća ulozi Edija Broka - Venoma.

Venom iz 2018. i nastavak Venom 2 iz 2021., u režiji Rubena Flešera i Endija Serkisa, zaradili su ogromnih 1,3 milijarde dolara širom sveta tokom svojih prikazivanja u bioskopima. Za treći film smo saznali od Sonija u aprilu 2022. tokom CinemaCon prezentacije, a produkcija je nakratko stala tokom prošlogodišnjeg štrajka SAG-AFTRA - ali je ponovo počela u novembru. Kada Poslednji ples konačno izađe, to će biti Venomovo prvo pojavljivanje od kada smo ga videli u kameo ulozi na kraju nastavka Marvelovog filma Spajdermen: Put bez povratka.

Poslednji ples je rediteljski debi Keli Marsel, koja je napisala scenario na osnovu priče koju je razvila sa Hardijem. U ostalim ulogama su Juno Temple, Chivetel Ejiofor i Clark Backo.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala